LUTRAKI I GLIFADA - DIREKTAN ČARTER LET IZ BANJALUKE
 

BUDITE 1 OD 3.500 ZADOVOLJNIH PUTNIKA NA ČARTER LETOVIMA IZ BANJALUKE!

 

LUTRAKI I ATINSKA RIVIJERA – PREOSTALO JE UKUPNO 12 MJESTA U POSLEDNJEM TERMINU:  8.9.2019.

Kontiki je pripremio još jednu u nizu specijalnih ponuda povodom već sada uspješne ljetne sezone 2019.

Na osnovu broja rezervisanih mjesta, 3.500 putnika se odlučilo da putuje iz Banjaluke direktnim čarter letovima za Grčku i Tursku, te da posjeti najljepše turističke destinacije Grčke i Turske.

Zato smo odlučili da vas obradujemo i ponudimo posljednjih 12 mjesta u posljednjem terminu ove sezone 8.9. po specijalnim akcijskim cijenama.

Destinacija Lutraki dostupna je u paket aranžmanima za dvije osobe, dok su za Atinsku rivijeru pored paketa za dvije osobe dostupni i porodični paketi.

Provedite nezaboravno ljeto 2019. i pronađite svoj idealan paket OVDJE.


U HOTELIMA ALEXANDER BEACH 4* ILI EVEREDEN BEACH 4* - KONTIKI JE OBEZBEDIO ZA SVOJE PUTNIKE BESPLATNU VOŽNJU ŠATL AUTOBUSOM DO ATINE I GLIFADE - JEDNOM TOKOM BORAVKA.

Peloponez
je arhiv svetske istorije, pažljivo složenih stranica neolita, mikenskog perioda, Sparte, Rimske republike, Otomanskog carstva... Nalazi se na samom jugu Grčke, odvojen primjerom ljudske upornosti - Korintskim kanalom, od ostatka kopna 1893. godine. Usecanjem kanala kroz prevlaku, plovni put oko Peloponeza skraćen je za oko 700 km. Četiri poluostrva, okrenuta jugu – Mesenija, Mani, Epidaurus i Argolida, svojim oblikom podsjećaju na javorov list, koji je u kontaktu sa ostatkom kopna preko nekolicine mostova, od kojih je najmoderniji Rio Antirio iz 2004. godine. Loutraki je jedan od najljepših grčkih primorskih gradova. Smješten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine. Mediteranska klima, dugo i toplo ljeto, kristalno čisto more sa prelijepim šljunkovito pješčanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija, termalni izvori, vodopadi, Plavo jezero, učiniće da ljetovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom i posjete fakultativne izlete.


Oblast Atika (grčki: Αττική) je veoma važan istorijski deo Grčke. Njemu pripada glavni grad ove prelepe mediteranske zemlje. Za sve vreme istorijskih previranja, na Atici se razvija najvažniji filozofski, administrativni, politički, obrazovni i kulturni centar čitave današnje Grčke – veličanstvena Atina. Glifada je jedno od najelegantnijih letovališta Grčke i elitno je predgrađe Atine koje izlazi na more, pa je nazivaju još i Atinska rivijera. Nekada je Glifada bila ribarsko naselje, a danas je čuveno letovalište sa brojnim luksuznim vilama, hotelima i ekskluzivnim prodavnicama. Glifada se, pored luksuza, može pohvaliti i dugim peščanim plažama, kao i lepim morem, pa zato postaje omiljeno mesto za odmor poznatim i slavnim ličnostima. Sa centrom Atine povezana je autobuskim prevozom i najmodernijim brzim tramvajima, sagrađenim za potrebe Olimpijade 2004. godine. Centar Atine udaljen je oko 15 kilometara. Poznata po svojoj lokaciji na samoj obali mora, koju krase nebrojene fensi prodavnice, plaže, vile po uzoru na one iz Holivuda, kafići, restorani, hoteli…Glifada je inače samo centralni deo Atinske rivijere koju još još čine par manjih mesta kao što su: Paljo faliro, Alimos, Eliniko, Vula, Vuljagmeni I Anavissos.

Destinacija je za preporuku za aktivan odmor, kako za mladje ljude željne dobrog provoda, tako I za starije putnike koji bi svoj odmor želeli da obogate posetom Atini I odlaskom na naki od ponudjenih izleta. Destinacija koja je bila poznata kao mondensko letovalište bogatih Atinjana, sada pruža priliku “običnim” gradjanima da uživaju u svim njeim čarima.


izletiatina1.jpg


>  GRČKA LJETO 2019. (ČARTER LETOVI IZ BANJALUKE)

ATINSKA RIVIJERA

ATINSKA RIVIJERA

POLAZAK: 08.09.2019. 11 DANA, 914KM

Detaljnije

PELOPONEZ - LUTRAKI

PELOPONEZ - LUTRAKI

POLAZAK: 08.09.2019. 11 DANA, OD 779 KM

Detaljnije

ALEXANDER BEACH 4*

ALEXANDER BEACH 4*

POLAZAK: 08.09.2019. 11 DANA, OD 914 KM

Detaljnije