10 RAZLOGA ZAŠTO LJETOVATI U TURSKOJ
 

🏝  U nastavku vam donosimo 10 razloga zbog kojih bi svoje ljetovanje trebalo da provedete u Turskoj, odnosno u Antaliji: ⤵️ 🇹🇷

🏢 Vrhunski hoteli

🛌 U Antalijskoj regiji se nalazi veliki broj hotela vrhunskog kvaliteta, čije osoblje svim gostima pruža nezaboravan odmor. Odlično opremljene i komforne sobe i apartmani, privatne plaže, spa centri, otvoreni bazeni, igraonice, barovi, restorani i drugi sadržaji svake godine privlače milione turista. Posebnu pažnju su posvetili djeci. U hotelima postoje animatori, dječji klubovi, vodeni parkovi i drugi sadržaji prilagođeni najmlađima.

🏖 Predivne plaže i more

💦 Antalijska regija nije slučajno jedna od najpopularnijih destinacija za ljetovanje. Plaže u Antalijskoj regiji nalaze se na svakom koraku, a neke od najpopularnijih i najboljih su: Çıralı, Konyaaltı, kao i Phaselis. Od pijeska do sitnog kamena, tirkiznog, jakog mora, pa do svijetloplavog, mirnog i toplog - u Antalijskoj regiji ćete naići na sve, a utiske sa ovih turskih plaža još dugo ćete prepričavati i pamtiti.

🔝 All inclusive

✅  Većina hotela u Antalijskoj regiji nudi all inclusive uslugu. tako da nećete morati brinuti oko novca tokom odmora. All inclusive je koncept koji se odnosi na to da za određenu cijenu aranžmana imate uključeno sve: odlične obroke, užine i pića koja god i kad god ih poželite! Zato je Antalijska regija sjajan izbor za sve koji žele maksimalan komfor i odličan ugođaj na ljetovanju.

☀️ Više od 300 sunčanih dana godišnje

⛱ Kada uzmemo u obzir da je Antalijska regija u Turskoj sa više od 300 sunčanih dana u toku godine, jasno je zašto je ljetovanje na ovoj destinaciji idealan izbor.

🛍 Shopping

🛒 Kada je shopping u pitanju, za Antaliju kažu da je drugi Istanbul. Mnogo je shopping centara, bazara i butika u kojima može da se pronađe sve "od igle do lokomotive".

🤩 Cijene

✔️ Ako uzmemo u obzir sjajnu ponudu hotela i visok nivo usluge koju nude - ovi hoteli su i prilično povoljni. Naime, u Antalijskoj regiji postoji veliki broj all inclusive hotela sa 3, 4 ili 5 zvjezdica.

👩‍🍳 Odlična hrana

👨‍🍳 Turska kuhinja je veoma slična našoj. Nekada umiju da dodaju malo više začina ili bibera, ali sve u svemu ukusi nam se poklapaju, tako da ćete sasvim sigurno biti prezadovoljni.

🇹🇷 Gostoprimstvo

👋 Turska je zemlja koja godišnje ugosti oko 40 miliona turista. Ovaj podatak jasno govori o tome koliko toga ova zemlja ima da ponudi i koliko je vrijedna obilaska, između ostalog i jer ćete posvuda sretati gostoljubive i ljubazne domaćine, osjećajući se kao da odmor provodite kod kuće.

🌎 Izleti

🕌 Uz obilazak samog grada, u ponudi se nalaze brojni fakultativni turistički izleti, koji omogućavaju obilazak najvažnijih atrakcija Antalijske regije. Uživaćete u odmoru i posjeti arheološkim znamenitostima, mitovima i legendama.

🏄‍♂️ Zanimljive sportske aktivnosti - od ronjenja do letenja

🚴‍♀️ Za one aktivnije turiste, koji neće biti zadovoljni provođenjem svog vremena na ljetovanju samo na plaži, Antalijska regija ima odlične ponude zanimljivih sportskih aktivnosti, kao što su ronjenje, skijanje na vodi, biciklizam, paraglajding, jedrenje i dr.

✈️ Avio prevoz direktno iz Banjaluke u Antaliju

🔝 CIJENA VEĆ OD 899M ✅

🗓 Termini od JUNA do SEPTEMBRA

👉 Ponude na 10 noćenja - 11 dana

🏬 Hoteli sa 3*, 4*, 5*

📌 All Inclusive - Polupansion - Noćenje sa doručkom

🔁 Transfer

✅ Usluga vodiča

 

Kontakt i sve informacije na:

☎️ 051 492 385

📩 banjaluka@kontiki.ba

📍 Kralja Petra I Karađorđevića 93